Wolff Olins

Creative agency Wolff Olins came to us when they decided to move their London office from Wharf Road to Bayswater. Our challenge was to transform a standard specification office with a corporate feel into a creative space that would work for the future of the business.

Choosing simple and workmanlike materials we turned constraints into opportunities and created a welcoming space for clients and staff.

Wolff Olins thrives on collaboration so we gave paramount importance to shared spaces. We created a 15m long communal dining table and a free access food and drinks area with excellent coffee available at any time of day. We effectively removed barriers between clients and the Wolff Olins team enabling greater speed and efficiency of working.

Wolff Olins immediately felt at home and are thriving in the new space.