Piano House Atrium

PIANO HOUSE

We helped to repurpose this Victorian warehouse in Brixton, updating its traditional spaces to create a contemporary, efficient and versatile creative facility. With subtle refinements of the original features and details, the architecture is revealed to beautiful effect. The covered yard and atrium has become a central social hub.

We also created the brand identity, website and print collateral for Piano House. All of the creative elements were developed in unison. This approach meant that the identity was designed with the scale of the building in mind and the design is consistent and well-integrated throughout.

Piano-House-Atrium-reception

Piano-House-Atrium-Detail-Light

Piano-House-Atrium-Lights-Detail

Piano-House-exterior

Piano-House-wayfinding-detail-branding-interior-stairs

Piano-House-branding-signage-wayfinding

Piano House