Idean

We designed and built a new workspace for the new UK office of Idean. Having begun work with Adaptive Lab on their expansion we continued to work with the team when their merger with the Fintech company Idean was announced.

Bring fully tech-enabled and already in occupation on the floor above meant that we were able to design the new workspace without any fixed desks at all. This gave us the freedom to create a collaborative and flexible space that enhances the existing company culture of sharing, working and learning together.

A large communal area comprising a shared kitchen and long dining tables facilitates the sharing of food and drinks, and café seating areas are fully flexible allowing the space to change to host events, talks, and even meditation workshops.

The terrazzo clad reception desk with neon signage, yellow back screen, and integrated storage makes a bold entrance statement and is a central anchor to the whole space. It is designed with an integrated bar and worktable to further amplify the sense of community.

Colourful meeting rooms provide private spaces, and half of the floor area can be separated if required using a bespoke-made translucent pink sliding door.

We are thrilled to have supported Idean’s expansion into the UK with a workspace that lives up to their global presence and supports everyday interactions that are so important to their working style.